Koningin Julianalaan 56 | 3956XN| Leersum| Tel: 0343-457814
Obvium
Eerste Hulp Bij Stress

Haptonomie

Haptotherapie geeft je de mogelijkheid om bewust te gaan voelen en te ervaren wat er zich binnen in je afspeelt, wat er van buiten op je afkomt, wat dat met je doet en hoe jij hier mee omgaat.

Bij Obvium kunt u terecht voor:

NLP

NLP gaat over het ontdekken hoe jij “de dingen” doet en hoe (als je dat zou willen) dat ook anders zou kunnen doen. Het gaat ook over de manier waarop jij reageert op dat wat je waarneemt.

Andullatie

Andullatietherapie is bewezen effectief te zijn bij het verlichten can uw symptomen, zoals pijn, spanningen en zwellingen door o.a. de stimulatie van het lymfesysteem.

Hartcoherentie

Hartcoherentie is een effectieve en klnisch bewezen manier om je autonome zenuwstelsel te kalmeren en na een stressvolle situatie weer snel in balans te komen.

Biofeedback

De combinatie van metingen met behulp van sensoren geeft een goed beeld van het spanningsniveau van je lichaam. Door inzicht te krijgen hoe je met stress omgaat leer je invloed uit te oefenen op jouw gezondheid en ben je beter in staat om klachten te herkennen en aan te pakken.

Psychosociale zorg

Is een verzamelnaam voor de behandeling van diverse psychische aandoeningen. Bekende problemen zijn: - Neerslachtig - Angsten - Vermoeidheid
Haptonomie - NLP - Biofeedback
meer info meer info