Koningin Julianalaan 56 | 3956XN| Leersum| Tel: 0343-457814
Obvium
Eerste Hulp Bij Stress

 Jerry Brussaard

Mijn werkzame carriére ben ik begonnen bij het Korps Mariniers Een beter plek om te leren over wilskracht, veerkracht, doelen stellen, leiding geven en omgaan met stress bestaat er waarschijnlijk niet.   Na het Korps Mariniers ben ik overgestapt naar VNU en ben daar ongeveer 10 jaar werkzaam geweest als franchisenemer en o.a. als voorzitter van de franchiseraad. Verantwoordelijk zijn voor ongeveer 100 werknemers en 240 franchisenemers is een leuke uitdaging waarbij zeker ook stressbestendigheid een must is. Mijn 2e carriëreswitch bestond uit teruggaan naar de schoolbanken  en daarna het openen van de praktijk Obvium, samen met mijn partner Marianne Hartog, (kinderfysiotherapeute en haptotherapeute) Mijn cliënten vinden mijn no-nonsens aanpak erg prettig. Geen zweverig gedoe en, daar waar het gepast is, ook met de nodige humor.

Opleidingen

- Academie Thim van der Laan - Synergos - Academie voor Haptotherapie - De Kontekst (Contextuele psychologie) - Dutch University College Social Studies - Heartmath - Ravisie (NLP)

Werkervaring

- Korps Mariniers - VNU (Media Expresse) - Obvium
Ben je nieuwsgierig of ik je zou kunnen helpen? Bel dan voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het verplicht je tot niets en er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden. Je bent van harte welkom.
Mijn Motto:  Vraag je niet af OF het kan…….   maar vraag je af HOE het kan.
Haptonomie - NLP - Biofeedback

Jerry Brussaard (1954)